mesicni dalnicni znamka

Autor: David K. datum: Kvě 20 kategorie: Ostatní, Inzerce

Rádi cestujete po České republice, ať už za prací či zábavou? Pak určitě s nadšením volíte co možná nejkratší a nejrychlejší cestu z bodu A do bodu B. V tomto směru vám budou samozřejmě nápomocny dálnice, které se linou hlavními směry ze středu Česka do všech stran. Jestliže plánujete časově omezenou cestu v řádu dnů, určitě se vyplatí měsíční dálniční známka cena.

Pro koho je vhodná měsíční dálniční známka?

Měsíční dálniční známka je především o flexibilitě. Pokud po dálnici nejezdíte v průběhu celého roku, pravděpodobně se vám roční dálniční známka nevyplatí. Její přínos ocení hlavně ti, kdo jedou občas a chtějí ji využívat jen několik po sobě jdoucích dnů, maximálně jeden měsíc.

Ideálním příkladem je právě delší dovolená, během níž chcete urychlit cestu na místo určení. Není se čemu divit. Je to dovolená, a tak chce každý trávit na cestě co možná nejméně času. A nutno podotknout, že ušetřená hodinka se počítá. To platí mimo jiné i u obchodních a pracovních cest.

V rámci měsíční dálniční známky oceníte již zmiňovanou flexibilitu. Její platnost pochopitelně může být okamžitá. Nebo si ji zakoupíte a platnost nastavíte na konkrétní den. Vše na cestu si tak vyřídíte dopředu a nemusíte nic řešit na poslední chvíli.

Měsíční dálniční známka není jediná

Cenově dostupné měsíční dálniční známky samozřejmě nejsou tím jediným, co můžete v České republice zakoupit. Existují také ostatní známky s kratší platností. Tu desetidenní lze koupit za 270 Kč. Novinkou pro letošní rok je jednodenní dálniční známka, která může mít pro spoustu řidičů patřičný význam. Taková dálniční známka vás vyjde na 200 Kč.

V okamžiku, kdy začnete české dálnice využívat čím dál častěji, určitě se vyplatí sáhnout po roční dálniční známce. Ta stojí 2 300 Kč. Příjemným faktem je to, že všechny známky můžete zakoupit online na internetu.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.