Autor: David K. datum: Úno 1 kategorie: Auto, Inzerce

Operativní leasing je službou, kterou v hlavní míře využívají především drobní živnostníci, podnikatelé a velké firmy. Dlouhodobý pronájem vozidel, jež nahrazuje klasický finanční leasing nebo nákup v celé hodnotě automobilu. Populární řešení, s jehož možnostmi vás seznámíme trochu blíže.

Na počátku všeho vás bude jistě zajímat operativní leasing kalkulačka. Praktický online nástroj od známé společnosti HERTZ Lease. Ta je specialistou na tuto oblast. Jednoduchý formulář, s pomocí něhož zjistíte, na kolik vás výše uvedená služba vyjde.

Dopřejte si kompletní servis se vším všudy

Vsadíte-li na operativní leasing, budou vás značné výhody doprovázet již od samotného prvopočátku. Na základě vaší individuální specifikace si zvolíte vozidla odpovídající motorizace, vzhledu a provedení.

Stanovit si můžete i podmínky leasingu, od délky splácení, až po pojištění a počet najetých kilometrů za jeden rok. Po velice krátkém a rychlém posouzení dojde ke schválení. Součástí spolupráce s uvedenou firmou je samozřejmě řada kladů, které lze odznačit za nadstandardní.

  • Velké množstevní slevy při odběru více vozidel
  • Přehled o využívání a stavu jednotlivých automobilů
  • Provádění servisních úkonů, včetně zajištění dálniční známky, silniční daně, apod.

operativni leasing kalkulacka

Proč právě HERTZ Lease?

Odpověď na tuto otázku je dosti jednoduchá. Operativní leasing kalkulace bude tím, co vás na první pohled ohromí. Nízké provozní náklady, garantované měsíční splátky a možnost následného prodeje vozů bez starostí.

HERTZ Lease, to je dlouholetý profesionál v tomto oboru, od něhož očekávejte bezplatné poradenství, náhradní vůz zdarma a vysokou mobilitu po celé Evropě. Odborník, s jehož pomocí se dopracujete k operativnímu leasingu šitému přímo na míru.

Pořiďte si do své společnosti vozový park za podstatně lepších podmínek, než doposud.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.