Autor: David K. datum: Čvn 15 kategorie: Auto, Inzerce

Studentský život má určitě své klady a zápory. Na jedné straně je to jistá bezstarostnost, navíc, když žijete u rodičů, které vás z větší části živí, na té druhé jsou to však omezené finanční prostředky. Brigád není během roku tolik a jen málokomu se chce šetřit pár měsíců na jednu jedinou věc.

Řadíte-li se do kategorie postarších studentů, jimž bylo více, jak 18 let, jistě mezi vaše volnočasové priority patří pořízení vlastního auta. Kde ale vzít několik tisíc na ojetý vůz, s nímž budete moci dojíždět do školy či za zábavou s přáteli?

Na tuto otázku existuje poměrně snadná odpověď, s níž vás velice rádi seznámíme.

Kde získat peníze na auto?

Jak již titulek tohoto článku jasně prozrazuje, bude to studentská půjčka, jež vám přijde vhod. Při jejím hledání narazíte na dvě odlišné kategorie produktů.

  • Bankovní půjčky – primárně využívané na věci spojené se studiem
  • Nebankovní půjčky – bezúčelové úvěry na cokoliv

Z dělení tedy jednoznačně vyplývá, že k financím se dopracujete buď po návštěvě konkrétní bankovní instituce, kde vás ovšem čeká trochu náročnější úřední administrativa nebo dáte přednost nebankovnímu segmentu. Ten je přístupný odkudkoliv a kdykoliv prostřednictvím internetu.

Studentská půjčka online

Základem všeho je najít produkt, který vyhoví vašim požadavkům, a to v plné míře. Zajímat byste se měli o velikost úvěru, délku splatnosti a úrokovou sazbu. V tomto směru vám bude nápomocen velice oblíbený srovnávač úvěrů, jímž je internetový portál http://vsepujcky.cz/pujcky-pro-studenty.

Peníze poskytované na libovolné potřeby, tedy nejenom na ty školní, ale také mimoškolní. Studenti je často využívají k nákupu moderních mobilních telefonů, značkového oblečení, výletů do zahradnicí, pomůcek ke studiu nebo k pořízení zmiňovaného automobilu.

Splácejte tolik, kolik můžete

vsepujckyVzhledem k tomu, že máte statut studenta, důkladně si promyslete, jak vysoké finanční částky jste schopni splácet, abyste se nedostali do dluhové pasti a neznepříjemnili si poklidná léta studia. Vyžadujte řadu bonusových služeb. Ty by měly být uváděny v transparentních obchodních podmínkách.

  • Možnost předčasného splacení úvěru
  • Změna dne splatnosti půjčky
  • Věrnostní programy

I to mohou být aspekty, jež se pozitivně promítnou ve vašem splátkovém období a mohou ušetřit spoustu peněz.

Peníze na bankovní účet

Vzhledem k tomu, že studentské půjčky jsou dostupné s pomocí online žádosti, po jejímž vyplnění a odeslání dochází obvykle k rychlému schválení, je důležitým údajem i způsob doručení peněz. Z důvodu rychlosti vyřízení celého procesu přistupuje většina nebankovních společností k bezhotovostnímu převodu, jen v ojedinělých případech hotovostně na některé z poboček, popřípadě převodem na kreditní kartu.

Převod na bankovní účet je zárukou toho, že peníze obdržíte povětšinou do 24 hodin. Poté vám již nic nebrání v tom, vyrazit se podívat na staré ojeté auto, jež se pro vás stane symbolem nezávislého studentského života.

Všechny půjčky na jednom místě

Dopřejte si pestrého, bezpečného a vhodného úvěru, jehož hodnota může být 5 000 Kč, ale také 25 000 Kč. Navštivte internetový projekt vsepujcky.cz, kde získáte přehledný sumář všech dostupných úvěrů na jednom jediném místě.

Vyplňte online žádost na internetu a projděte velice jednoduchým schvalovacím řízením, k němuž není třeba dokládat nic neobvyklého. Výsledkem může být třeba ono zmiňované ojeté auto.

Okomentuj

Copyright © 2024 AUTOnline.cz - Kopírování článků nebo dalších částí tohoto webu je bez souhlasu redakce zakázáno.